Skip to Content

Butikkbursdag!

Vi feirer 3 år med nettbutikk så akkurat nå får du 30% rabatt på utvalgte designsmykker! Hurra!

Gå direkte til salgssiden i nettbutikken her.

 

Samlermesse 24.-26.03.

Samlermesse 24.-26. Mars! Kommende helg arrangeres det retro, antikk og samlemesse i Turnhallen, på Sletten i Bergen. Og der skal vi ha stand! Vi tar med oss masse vintage varer og vil ha egne messetilbud hver dag. 

Ekte vintage julegaver?

Posten sin sendefrist for julepost/pakker er INNEN 16 DESEMBER. Så nå er det på tide å hive seg rundt hvis du vil handle gaver hos Flikk & Fly! 

Nytt design!

For undertegnede er dette ekstra spesielt. Jeg har nemlig noen armbånd jeg kjøpte av denne kunstneren for flere år siden. Siden det har jeg lett etter flere av hans smykker, prøvde å snuse opp i mer rundt kunstneren men det var lite info å spore på det store internett. Men så, via tilfeldigheter, fikk jeg faktisk kontakt med ham og han gikk med på at vi får selge hans armbånd i butikken. Da ble det jubel i heimen!

Siste nytt

Det nærmer seg jul, vi har fått inn masse flott i nettbutikken og lørdag 26. november inviterer vi til julekos i heimen!

Rosa detaljer

Hei november! Rosa er en farge du  ser mye av i høstens motebilde og vi lar oss gjerne inspirere! For fargeterapi funker. Og vi elsker rosa. 

Musikkvideo med lilleStine

Nå er musikkvideoen til lilleStine her! Og vi innrømmer det gjerne; det er så utrolig stas å se alle de lekre detaljene i denne videoen! 😉

FRI FRAKT!

Vi har FRI FRAKT i perioden 8-23 juli siden det ikke blir sendt ut varer i den perioden. Nettbutikken er åpen som alltid men ordrer blir ikke behandlet og sendt ut før mandag 25.juli. 

Allergivennlige smykker

Er du allergisk mot nikkel? Da er du ikke alene og vi har tenkt på deg!

Make a statement!

Det er ikke så praktisk med store øredobber når man er innpakket i ullsjal, eller store armbånd når armen er dekket av lag på lag med varmende plagg. Så her i huset er store detaljer et sikkert sommertegn!